PlayFitness | O nama
2
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2,,qode-title-hidden,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

O nama

 

Play fitness centar otvoren je u trećem mjesecu 2013. godine, u Gradišćanskoj 36, na dosad neviđenih 1300 kvadratnih metara i s preko 200 parkirnih mjesta za javnu namjenu. Pod pokroviteljstvom Venatusa d.o.o. zadali smo si ambiciozan cilj učiniti ovu zajednicu fizički spremnijom i aktivnijom. Uložili smo maksimalan trud kako bismo sastavili tim vrsnih stručnjaka iz područja fitnessa, bodybuildinga i ostalih sportskih aktivnosti, stoga ćete širok opseg njihovog znanja cijelo vrijeme imati na usluzi.

Za Vaše smo potrebe kreirali čak 16 pomno odabranih načina grupnog vježbanja kako bi zadovoljili potrebe svakog vježbača, a koji ima mogućnost odabrati jedan ili kombinirati više njih za postizanje najboljih rezultata. Sve redom vodi educirano i stručno osoblje koje budnim okom nadzire napredak i aktivnost svoje grupe, usavršavajući njenu izvedbu  svakim novim treningom.

 

Čak i kada završite svoj odabrani trening Vašem boravku u Playu ne mora doći kraj. Na izboru su Vam različiti beauty tretmani, saune te luksuzne i klasične masaže koje će dodatno upotpuniti Vaš posjet. Play nije samo teretana, to je fitness centar koji će Vašem tijelu pružiti ono najbolje, što zaista i zaslužuje.

 

Vaše mišljenje nam je bitno!

Konstantno radimo na unaprijeđenju naše usluge pa Vas molimo da ispunite anketu u prilogu, kako bi se što više prilagodili Vašim potrebama i Vaš boravak u Play fitness centru učinili još boljim.