Play Fitness Centar slavi 2. rođendan!

FB-objava-400x400-01-300x300
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Dragi članovi!
Pozivamo vas da nam se pridružite u petak 20.03. u Play Fitness Centru na 2. godišnjici njegova otvaranja! Pripremili smo vam puno zanimljivosti!

Aktivnosti koje vas očekuju:
• fitness challenge – natječite se u najboljem izvođenju odabranih vježbi i osvojite mjesečnu članarinu
• Play wellness – poklanjamo vam analizu kože i savjetovanje sukladno vašem tipu (10 – 18 h) i čak 40 % popusta na tretmane lica i tijela kroz cijeli tjedan (osim masaža)
• party u Play-u
• afterparty u Enter The Clubu

FITNESS CHALLENGE
U petak, 20.03. od 06 – 22 h možete sudjelovati u fitness challengu i, ako budete najbolji, osvojiti besplatnu mjesečnu članarinu u Play Fitness Centru!
Vježbe koje se izvode su: čučanj, mrtvo dizanje i bench press
Vježbe se izvode u muškoj i ženskoj kategoriji i isključivo u prisutnosti nekog od trenera u teretani, koji ujedno bilježi rezultat. Žene u čučanju i mrtvom dizanju podižu 2/3 svoje težine, u bench pressu 1/2 svoje težine, a muškarci u svim disciplinama dižu svoju težinu. U obzir dolaze jedino pravilna ponavljanja, a svatko ima pravo na jedan pokušaj. Pobjeda u svakoj disciplini donosi mjesečnu članarinu. Pobjednike proglašavamo u 23 h na partyju u Play Fitness Centru. Razbudite svoj natjecateljski duh i pokažite tko je najbolji!

PLAY WELLNESS vas daruje
Povodom rođendana Play Fitness Centra, u petak 20.03. vas darujemo analizom kože i savjetovanjem sukladno vašem tipu. Na analizu možete doći od 10 – 18 h u wellness Play-a. Sve što trebate napraviti je prijaviti se na recepciji. S obzirom da smo slavljenički raspoloženi, već od ponedjeljka 16.03. vam poklanjamo 40 % popusta na sve tretmane lice i tijela (osim masaži) Iskoristite posebne ponude i dopustite da vas razmazimo!

PLAY PARTY
U petak, 20.3. od 21.30 h pridružite nam se na partyju u Playu! 🙂 U ugodnoj atmosferi se podružite sa svim članovima Play tima – trenerima, osobljem i dr., upoznajte članove koje svaki tjedan viđate na grupnim treninzima ili u teretani i svi skupa proslavimo rođendan vašeg najdražeg fitness centra!

ENTER AFTERPARTY
Nakon zagrijavanja na partyju u Playu, zabavu oko 01 h selimo u Enter the Club! Tamo vas očekuje piće dobrodošlice i promotivne cijene ostalog pića (isključivo uz predočenje Play Fitness Centar članske iskaznice).
Enter the Club & Play! 🙂