Teretana

 

Posebno smo ponosni na prostor naše vrhuski opremljene teretane. Proizvođač sprava Gym 80 dugi je niz godina sinonim za kvalitetnu opremu dizajniranu tako da će svaki Vaš pokret biti pravilno izveden, učinkovit te u potpunosti siguran. Prepoznajemo potrebu za raznovrsnošću rada u teretani, stoga smo joj osigurali mnoge sadržaje.

 

Oprema za kardio trening vrhunske je kvalitete, a osim traka za trčanje i stacionarnih bicikala u teretanu smo uvrstili Stair Master, Arc i eliptične sprave. Prelazak s kardia na trening snage odvest će Vas u drugi dio teretane gdje se u potpunosti možete fokusirati na svoj napredak.

 

Naš tim trenera detaljno će Vam objasniti funkcioniranje sprava u teretani te sugerirati nekoliko varijacija izvedbi kako bi do svojeg cilja došli što bolje, brže i zabavnije. Upravo navedenom kombinacijom sprava renomiranog proizvođača i vodstvom od strane profesionalnih trenera svaki naš član dobiva čvrste temelje za postizanje svog cilja.

Treneri u teretani

Osobni trening

 

Za one koji trening vole raditi individualno, a željeli bi da ih pritom prati profesionalac, privatni treninzi idealna su opcija. Stručnost naših trenera garantira maksimalnu posvetu njihovog vremena i pažnje s ciljem ostvarivanja Vašeg cilja na optimalan način.

 

Trener kojeg odaberete u određenom terminu vodit će Vas kroz trening od procesa zagrijavanja, pa sve do najsitnijih detalja pri izvođenju zadanih pokreta. Za Vas će kreirati najbolji mogući pristup treniranju svake mišićne skupine i zatim Vam pripomoći da savladate sve finese treninga u teretani.

 

Privatni trening izvrsna je opcija za početnike koji žele što bolje savladati tehniku treniranja, napredne vježbače čiji treninzi zahtijevaju nadzor, ali i profesionalce kojima se na ovaj način mogu dodatno proširiti obzori u svijetu treninga. Kakav god cilj imali, privatni treninzi pomoći će pri ostvarenju!