#WhyGetActiveHrvatska

POKRENI-SE-WHY
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Međunarodna sportska organizacija IHRSA* i fitness klubovi pokreću #WHYGETACTIVEHRVATSKA kampanju radi promocije dobrobiti vježbanja

Znate li da u Hrvatskoj samo 4,6% ljudi vježba te da smo na dnu ljestvice po broju aktivnih stanovnika u Europi?

Želimo pokrenuti i motivirati sve građane na vježbu, zdrav način života i donijeti novu kvalitetu u živote svih nas. Sudjelovanje u projektu je jednostavno: tražimo da napišete na papir zašto ste aktivni, slikate se i objavite sliku na svojoj društvenoj mreži, ali i našoj Facebook stranici #WHYGETACTIVEHRVATSKA.

Motivirajte svoje bližnje, prijatelje i poznanike da se pokrenu!

Projekt traje od 1. 11. do 1. 12. 2014., a cilj je motivirati stanovništvo, razvijati svijest društva o zdravlju te inspirirati na aktivan životni stil. Nizom akcija i stalnog osvještavanja građana o potrebi aktivnog života želimo tijekom vremena dosegnuti prosjek EU-a od 11% aktivnih stanovnika.

U akciji sudjeluju:

VITA FITNESS & SPA, CORE GYM, CHIKAZ RIJEKA, XXL FITNESS CENTAR, TOWER FITNESS, OLIMP FITNESS CENTAR, ORLANDO FITNESS GROUP, PLAY FITNESS CENTAR, GOKY FIT, AMAZONA FITNESS CLUB, INVICTUS, FITNESS CENTAR VIP I MOFIT FITNESS KLUB.

Linkovi:
IHRSA
http://www.ihrsa.org/whygetactive

FB WHYGETACTIVEHRVATSKA
https://www.facebook.com/whygetactivehrvatska

*IHRSA je najveća međunarodna organizacija za razvoj i promociju zdravstvene i fitness industrije, koja uz pomoć klubova i sportskih institucija pokreće zajednicu na zdravlje i aktivan životni stil.