USLUGE

OSOBNI TRENING

Za one koji trening vole raditi individualno, a željeli bi da ih pritom prati profesionalac, privatni treninzi idealna su opcija. Stručnost naših trenera garantira maksimalnu posvetu njihovog vremena i pažnje s ciljem ostvarivanja Vašeg cilja na optimalan način.

Trener kojeg odaberete u određenom terminu vodit će Vas kroz trening od procesa zagrijavanja, pa sve do najsitnijih detalja pri izvođenju zadanih pokreta. Za Vas će kreirati najbolji mogući pristup treniranju svake mišićne skupine i zatim Vam pripomoći da savladate sve finese treninga u teretani.

Privatni trening izvrsna je opcija za početnike koji žele što bolje savladati tehniku treniranja, napredne vježbače čiji treninzi zahtijevaju nadzor, ali i profesionalce kojima se na ovaj način mogu dodatno proširiti obzori u svijetu treninga. Kakav god cilj imali, privatni treninzi pomoći će pri ostvarenju!

POLUINDIVIDUALNI TRENING

Vježbajte u malim grupama, do 6 ljudi, uz stručno vodstvo našeg educiranog tima trenera, koji pomno prate napredak i aktivnost svoje grupe. 

Treninzi se održavaju u dvorani, a vježbat ćete intervalne treninge, treninge snage s raznim rekvizitima, te pilates.

Svaki član tokom treninga dobiva individualni pristup u vidu korekcija i asistencija, s ciljem što boljeg napretka te, ukoliko postoje određena tjelesna ograničenja, zamjenske vježbe.

Naučite pravilno izvoditi vježbe, spriječite rizik od ozljeda, vježbajte zdravo i pametno i postignite brze rezultate! 

Prijave na michelle.playfitness@gmail.com

GRUPNI TRENINZI

Grupni treninzi vrlo su živ i dinamičan način vježbanja, namijenjen svima onima koji osim treninga vole druženje i osjećaj zajedništva. Za vaše smo potrebe kreirali pomno odabrane načine grupnog vježbanja kako bi zadovoljili potrebe i početnih i naprednih vježbača.

Treninzi se odvijaju pod vodstvom educiranih i stručnih trenera u vrlo radnoj, ali i društvenoj atmosferi. Naši treneri budnim okom nadziru napredak i aktivnost svoje grupe, usavršavajući njenu izvedbu svakim novim treningom. Svakako isprobajte ovaj način vježbanja na koji se odlučuje sve više ljudi diljem svijeta. Dobra forma vam je zagrantirana!

U Play fitnes centru svaki vježbač ima mogućnost odabrati jedan ili kombinirati više grupnih programa za postizanje najboljih rezultata.